IDeeën

DSC_0008

Toen ik vanuit het vliegtuig voor het eerst in mijn leven echte bergen zag werd ik overweldigd door emoties. Wat een fantastich spektakel was het om dit te mogen zien! Ik moest er meteen een foto van maken. En dat is deze foto, die u hierboven en als achtergrond van mijn website ziet, geworden.

Hij betekent veel voor mij. Ik maakte hem vlak voordat ik mijn derde jaar van de kunstacademie in ging. Het heeft vanaf toen geïnspireerd en doet dat ook nu nog steeds.

Dat gevoel van het zien van pure schoonheid, is wat ik wil proberen te vangen in mijn ontwerpen. Het is een hoog doel. Maar wel een doel dat ik altijd wil blijven nastreven. Voor mijzelf maar ook voor mijn opdrachtgevers.

Schoonheid.

Emotie.

Iets wat boven het gewone uitsteekt.

Daar staat deze foto voor.Comments are closed.

Visitekaart Melksoep
Instructie Schaargebruik in 7 Foto’s
IDeeën
Color Short Movies